Salades:
- Italiaanse salade met olijven, mozzarella, basilicum,
- farfalla (vlinderpasta) en rucola sla
- Frisse kipsalade met groene asperge, ei, ham en mosterddressing
Traiteur plateau:
- Plakjes malse kip al la “Vitello tonato” met slamix en kappertjes
- Gerookte ham met zoete meloen
Warme gerechten:
- Slow roast van rundvlees met tomaat knoflook, ui en prei in een rode ui jus
- Ribeye van procureur gemarineerd met Italiaanse kruiden met een garnituur van salami, ui, paprika en olijven met een frisse tomatentopping
- Heerlijke kippendijen met champignons, bosui in een lichtzoete ketjapjus
Bijgerecht:
- Gegratineerde krieltjes met prei en kaas
Broodjes en Smeersels:
- Ambachtelijke versgebakken broodjesmix met kruidenboter en groene pesto
*Inclusief servies, bestek, vaatkosten en bezorgen in de regio.