Warme gerechten:

  • Malse kiphaaspuntjes in een rode pittige tomatensaus met oregano
  • Huisgemaakte lasagne met rundergehakt, diverse lagen met smakelijke groenten en gegratineerd met kaas
  • Tagliatelle in een heerlijke romige saus van pesto, champignons en Serranoham

Salades:

  • Pastasalade met tonijn, olijven, ui, tomaat en groene pesto
  • Groene salade met mozzarella, tomaat en basilicum

Broodjes & Smeersels:

  • Ambachtelijke mini mix rustiekbroodjes
  • Mediteraanse broden
  • Olijfolie (verge)
  • Tapenades van olijf en gedroogde zontomaatjes
  • Huisgemaakt aioli

*Inclusief servies, bestek, vaatkosten en bezorgen in de regio.

BUFFET “Italy & Eat to live” € 20,95 per persoon

€ 20,95 per persoon | vanaf 20 personen

Reserveer nu!

Uw naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Catering locatie*

Aantal personen*

Uw wensen: